5 forskellige måder din virksomhed kan øge omsætningen

december 18, 2022
Posted in Strategi
december 18, 2022 Tine Lehrmann

Hvis du vil øge din omsætning og få flere kunder, så er du nødt til at tilbyde noget, de har brug. Men mange har svært ved at finde ud af, hvad der har værdi for kunderne.

"De fleste virksomheder tilbyder en gratis rapport eller en tjekliste – og ja, de kan være værdifulde – men hvilke andre måder kan du give værdi til dine kunder?"

Lehrmann London

Forstå hvad der er værdi for dine kunder

Dine kunder har både behov og problemer. For det meste vil de enten vinde noget eller løse et problem! Hvis du giver dem noget, der hjælper med at løse deres problemer, og derved hjælper dem med at opnå et bedre resultat – så er du på rette vej. Og det fører os til # 1 på vores liste …

# 1: Tilbyd noget gratis

Det er altid en god ide at give noget væk gratis. Uanset om det er et kursus, en bog eller en videoserie. Det skal helst være noget som kan hjælpe dine potentielle kunder på en eller anden måde.

Men der er andre måder at give noget af værdi.

For mange kunder kan det være vigtig hvilken service din virksomhed giver, da det også har en værdi – hvilket fører os til det næste punkt.

# 2: Giv god kundeservice

Kunderne reagerer med følelser, hvilket betyder, at de reagerer på varme og hjælpsomhed – det får dem til at føle sig værdsat. Uanset om det er personligt, i telefon eller på sociale medier, skal du altid forsøge at forbedre din kundeservice. Hvis nogen har et problem, hvad gør du så for at hjælpe dem?

# 3: Tilbyd noget ekstra

Det er her, hvor mange firmaer introducerer bonus – de tilføjer en værdi til det de allerede har købt. Det kan være alt fra at give en gratis prøve, lave en flot gaveindpakning, sende et håndskrevet kort for at sige tak osv. Der er flere forskellige måder, du kan tilføje lidt ekstra i dine salgsprocesser.

#4: Gør det nemmere for dine kunder

Folk vil naturligvis have brugervenlighed uanset om de køber online eller i en butik. Så gør det nemt for dem! Kan du tilføje alternative betalingsmetoder? Hvad med abonnement betalinger eller en nemmere betalings gateway. Kan du tilbyde ekstra varer, der supplerer deres køb? Hvad med at kontakte dig og / eller dit kundeserviceteam – hvad kan du gøre for at gøre det nemmere og mere bekvemt for kunderne?

# 5: Vær bedre

Se efter måder du kan forbedre dine ydelser, processer og erfaringer, fordi det er det du i sidste ende tilbyder – en oplevelse. Det er kun ved at skabe brugbare systemer og arbejdsgange, som sikrer, at du er altid tilbyder den samme service.

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section