5 regler om SEO du bør kende

marts 12, 2021
Posted in SEO
marts 12, 2021 Tine Lehrmann

Der sker så meget i den digitale verden og derfor er søgemaskineoptimering (SEO) ikke længere bare en trend. Det er en realitet at SEO åbner for store muligheder – for virksomheder af alle størrelser. Uanset om du er en lille virksomhed eller et stort selskab, kan SEO skabe underværker for din virksomhed, pga. den øgede trafik til din hjemmeside, der derved skaber mere salg.

"Men hvordan fungere det i praksis?"

Lehrmann London

For bedre at kunne illustrere fordelene ved SEO, kommer der her de syv mest afgørende regler for søgemaskineoptimering.

1. Onsite og offsite SEO er to forskellige ting

De to kerneområder for SEO er onsite og offsite søgning optimering. Onsite SEO dækker alle dele af indholdet på din egen hjemmeside, og offsite SEO’s har fokus på aktiviteter væk fra din egen hjemmeside – det er blandt andet at lave ”link building”, som opnås ved at publicere indhold på andre hjemmesider med tilhørende links der peger tilbage på din egen hjemmeside, dette er med at til forbedre din egen placering i søgemaskinerne.

2. Kvaliteten af dit indhold er det vigtigste for SEO

Enhver virksomhed skal huske, at SEO ikke kan eksistere uden indhold på hjemmesiden. Det er vigtigt at hjemmesiden har indhold af høj kvalitet, som er skrevet specielt til din hjemmeside. Google kan se hvis du har ”taget” indhold fra en anden hjemmeside, og det bliver man ”straffet” for. Så for at få en god placering i søgemaskinerne, og derved få flere besøgende, skal du have dit indhold professionelt skrevet og sørge for at indholdet er søgeords optimeret. Det vil sige, at du husker at inkludere dine søgeord i den tekst, der står på din hjemmeside.

3. Find frem til de rigtige søgeord

Det er vigtigt at bruge tid på at finde de rigtige søgeord, inden du går i gang med søgeordsoptimering af dit indhold på hjemmesiden. At bruge søgeord som ingen relevans har er lige så dumt, som at køre til et nyt sted uden et kort eller GPS, for så ved du ikke, hvor du ender. Med andre ord handler SEO om at bruge de rigtige søgeord i dit unikke indhold, der har de rigtige gennemsnitlige månedlige søgninger og en konkurrence, som du nemt kan slå, dvs at du får en bedre placering end dine konkurrenter.

4. SEO er mere end bare tekst

Mange virksomheder ved ikke, at SEO er mere end blot det tekstlige indhold på hjemmesiden. Faktisk kræver de nyeste algoritmer af Google og de andre søgemaskiner, at man også fokuserer på forskelligartet indhold – hvilket betyder at billeder og videoer også er velkomne til at blive optimeret og de bruges til at rangere din hjemmeside endnu bedre.

5. Backlinks er afgørende for topplaceringer

Hvis du ser på nogle af de hjemmesider, der har en høj placering på populære søgeord, så vil du sikkert bemærke, at de har mange backlinks, der peger på deres hjemmeside – fra relevante og troværdige kilder/hjemmesider. Når det er sagt, er det mere end bare vigtigt, at de links, der peger tilbage til din hjemmeside, kommer fra en hjemmeside, der har en høj autoritet og er fra en troværdig hjemmeside, hvis du vil have en højere placering i søgemaskinerne. Autoritet bliver blandt andet bedømt ud fra kvaliteten af indholdet og hvor mange besøgende en hjemmeside har. ”PageRank” er en algoritme, der udtrykkes i tal mellem 1 og 10. Jo højere ens “rank” er desto bedre er det.

Er SEO blevet lidt mere overskueligt nu, efter vi har forklaret de vigtigste 5 punkter?

Sandheden er, at søgemaskineoptimering ikke er en opgave, man bare løser en gang og så er det overstået. I stedet er det en proces, hvor man konstant opdatere sit indhold, tilpasser sig nye trends og gør alt for at indholdet er optimeret, så det giver dig en bedre placering i søgemaskinerne.

Hvis du ikke ved, hvordan du kommer igang med at få din hjemmeside optimeret, så den får bedre resultater, og har brug for at tale med nogen, der ved hvad de taler om, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Giv os et kald, eller send os en email, så laver vi en gratis rapport, der vil vise hvor du er og hvordan du kommer videre!

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section