Hvor nemt er det, at finde din web-shop?

januar 5, 2021
Posted in SEO
januar 5, 2021 Tine Lehrmann

Hvis du er begyndt at bevæge dig ud i den store e-handelsverden, kan du sikkert se, at det minder meget om fysiske butikker. Men der store forskelle – og også mange flere muligheder. For eksempel kan din online-shop have millioner af besøgende, også selvom du ikke investerede millioner i det. Så mange kunder kan en fysisk butik ikke rumme, men det kan din online shop.
Det er en ny revolutionerende måde, der åbner op for muligheder i din online-shop. Det er mere praktisk, økonomisk og mere overkommeligt for kunderne. Der er så mange ”butikker” at vælge imellem og det giver besøgene mange flere muligheder end tidligere. Men det er ikke alle online-butikker, der er til at finde i søgemaskinerne – og det er derfor, du bør arbejde hårdt for at få din ”butiksrude” set.

"Kan man overhovedet finde din web-shop på Google?"

Lehrmann London

De fleste ejere af en web-shop hævder, at den bedste trafik de får på deres hjemmeside kommer enten fra Google eller deres aktiviteter på de sociale medier. Men det er ikke alle web-shops, der kan findes på Google – nogle vil endda være så langt nede på listen, af de slet ikke kommer op, når man laver en SEO rapport.

Den bedste måde at forklare, hvorfor din shop er usynlig og hvordan dette sker, er typisk på grund af dårlig vedligeholdelse og design af webshoppen. Nogle af de største fejl, der nemt ”dræber” tusindvis af webshop og deres salg på få dage er:

  • Mangel på klar kommunikation – eller kort sagt hvordan skiller din shop sig ud fra alle de andre
  • Forvirrende produktbeskrivelser – der giver forkert information til potentielle købere og får dem til at gå væk i stedet for at købe dine produkter
  • Dårlige billeder der ikke viser produkterne ordentligt – kvalitetsbilleder er den vigtigste måde at vise dine produkter på
  • Mange på visuel struktur – en køber, der finder det svært at købe, er en køber der højst tænkelig vil forlade din online shop uden at købe noget
  • Manglende udsagn fra tilfredse kunder eller god pressedækning.

At drive en web-shop er ikke let og kræver stor opmærksomhed

Selvom disse fejl er kritiske, er det ikke nogen, der ikke kan forbedres og derved forbedre din e-handel. En hjemmeside, der ikke bliver vedligeholdt ordentligt, kan ikke ”læses” af Google og kan derfor ikke få en god placering i Google før de er løst.

Mere skræmmende er, at dine kunder måske er der, men hvis de ikke kan overskue din butiks struktur, så bliver de skeptiske smutter igen uden at købe noget. Derfor…

Hvis du sælger dine produkter eller ydelser på nettet – skal du sikre dig, at dine kunder kan finde dig. En online shop, der er svært at finde i Google, er ’en, der ikke tiltrækker købere og derved heller ikke giver overskud.

Der kan være mange grunde til, at din online shop ikke sælger noget som helst. Men du skal ikke give op endnu. Lad os tage en snak og lave en gratis rapport, der fremhæver dine problemer og udfordringer og give dig nogle løsningsforslag.

Er du interesseret i at få en gratis rapport? Så kontakt os!

,

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section