Forbedring af virksomheders profil på nettet

februar 11, 2021
Posted in SEO
februar 11, 2021 Tine Lehrmann

Virksomheders profil bliver væsentlig forbedret, når de får en god placering i søgemaskinerne ved hjælp af SEO

I dag er der mange forskellige faktorer, der spiller en rolle, når man laver SEO. Det gør denne teknisk vanskeligere og mere krævende end nogensinde før. På den anden side, så betyder det også, at du høster fordelene, når du får mere trafik til din hjemmeside.

Tag f.eks. et modemærke. Uden SEO er det bare ’et ud af mange på markedet og måske uden noget faktisk publikum. Men med aktive SEO-tiltag, der positionerer mærket blandt de ‘bedste nye mærker, man skal holde øje med i 2017’, er det hurtigt noget, der tiltrækker og noget man ser frem til at høre mere om.

Men sandheden er, at det kræver et stort arbejde, at få sin hjemmesiden til at få en god placering i søgemaskinerne. Det gør man ved at sprede budskabet og skabe ekstra omtale. Typisk bliver disse udført at SEO-bureauer, der søger for at få din virksomhed i søgelyset.

"God SEO er meget mere end at bruge nogle få søgeord på sine sider og udgive en blog en gang om ugen"

Lehrmann London

Engang var søgemaskineoptimering uhyre nemt. Du skulle blot bruge nogle få søgeord i dit indhold på dine sider, optimere dine billeders alt tags og næsten øjeblikkeligt ville du få mere trafik på din hjemmeside.

Desværre fungerer det ikke sådan mere. Idag er alle på internettet og derfor vil du møde stor konkurrence, uanset hvilken branche du er i. Derfor er det blevet meget sværere at få en god placering. Ranking på første side er blevet en drøm for mange virksomheder og noget som kun få opnår.

Den eneste forskel mellem de ‘heldige’ hjemmesider, som har en god ranking og dem der kæmper – er ironisk nok, at dem med success ser SEO som en investering, mens de andre ser det som en udgift. Når du investerer i SEO, skal du huske at have et budget, der er stort nok til at skabe resulater, for hvis du ikke investerer nok og derved ikke flytter dig nok på resultatsiderne, så vil du aldrig få de ekstra besøg, som gør, at du får et godt udkast af dine investeringer.

God SEO er en vigtig del af markedsføringen for alle virksomheder

Ud fra ovenstående kan vi konkludere, at god SEO ikke er en mulighed i dag – det er en nødvendighed. For mange succesfulde virksomheder er SEO ikke engang en investering mere, men en fast del af deres strategi, der har til formål at skabe mere  trafik og derved også øget salg.

Det er jo væsentligt nok, at de mennesker, der er interesseret i at købe dit produkt eller dine ydelser, skal kunne finde dig først… ikke sandt?

Tænk på, at der mere end 40.000 søgninger hvert sekund på Google, hvilket svarer til over 3,5 milliarder søgninger om dagen og billioner om året. Så vi overdriver vist ikke, hvis vi siger, at hvis din virksomhed kommer op på side ’et, så vil du drage store fordele ved det.

Med andre ord. Du har sikkert brug for en virksomhed specialiseret i SEO, så din virksomhed også kan drage fordel af de mange søgninger på Google.

Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering, så vi er de rette til at lave den rigtige SEO- strategi for dig. Hvad der sker afhænger af din nuværende placering, dine konkurrenter og hvilke søgeord, du gerne vil have til at være på side 1 i Google.

Ring til os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din hjemmeside blive set!

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section