Hvor aktiv er du på de sociale medier?

december 12, 2020
december 12, 2020 Tine Lehrmann

For et årti siden begyndte begrebet sociale medier. Folk kunne på en ny måde dyrke deres netværk, komme i kontakt med nye mennesker eller genetablere kontakt til nogle, man ikke havde haft kontakt med i lang tid, men det blev primært bare brugt til sjov og ballade. Men i dag ses sociale medier også som en af ​​de bedste måder at være i dialog med dine kunder på og få nye besøgende til din hjemmeside.

"Hvad skete der?"

Lehrmann London

Marketing på de s​ociale medier voksede

Du har måske allerede hørt om det, men marketing på de sociale medier har en 100% højere konvertering end andre trykte marketings materiale. Måske er det derfor, at mere end 84% af dem der dagligt laver B2B markedsføring bruger sociale medier til at sende målrettede beskeder til deres målgrupper og derved konvertere dem til kunder.
Men mange virksomheder er stadig i ”dvaletilstand”, og forsøger ikke engang at opbygge deres sociale medier og glemmer tit at holde dem opdateret, hvis de allerede har dem. Sandheden er, at der er mange virksomheder, der ikke kan se fordelene ved sociale medier, men det er oftes fordi de ikke forstår, hvordan man kan bruge de sociale medier til at kommunikere med deres målgruppe.

Sammenkædning af sociale medier til øget webtrafik og potentielle kunder

Hvis vi husker på, at næsten alle idag har en Facebook-profil, eller at enhver forretningsmand har en LinkedIn-profil, eller at enhver teenager har en Instagram-profil – er det sikkert, at sociale medier er mere end blot en lille gruppe af brugere. Det er en opdeling af de forskellige målgrupper, som virksomheder nemt kan målrette deres beskeder til.

For eksempel. LinkedIn er måske den bedste platform for et revisionsfirma på udkig efter små virksomheder som sine kunder, så kan Instagram fungere bedst for en smykkekunstner, der ønsker at fremvise deres design online. Hvert af de sociale netværk har sin egen gruppe af brugere – og hver af dem kan bruges til at skabe målrettet trafik.

Lad os ikke glemme, at sociale medier også virker godt for SEO, og er faktisk det element, der supplerer en veludformet SEO-indholdsstrategi. Men hvad sker der, når konvertering er i fokus?

Sociale medier og konvertering til kunder

Hvis du udnytter de sociale medier rigtigt, så har du adgang til mange nye relationer. Faktisk er sociale medier i dag en af ​​de nemmeste måder for virksomheder at komme i dialog med deres målgrupper. Hvad der som regel starter med at de “følge” dig eller de “synes godt om” det du har skrevet. På dem måde hjælper de med at sprede dit budskab, hvad enten det er om et produkt eller en service ydelse.

Som du kan se, er vigtigheden af sociale medier langt større end tidligere. Dine ”følgere” eller kunder bliver til dine ambassadører og bliver en vigtig del i din markedsføring.

Bruger din virksomhed sociale medier – eller er det noget du stadig tygger på? Hvis du vil høre mere om hvordan du kan få mere ud af din målgruppe via sociale media så kontakt os!

, , , , ,

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section