At finde de rigtige søgeord er en væsentlig del af din virksomheds strategi

juni 18, 2021
juni 18, 2021 Tine Lehrmann

De fleste virksomhedsejere ved, at søgeord er vigtige, når man ser på en hjemmesiders synlighed eller når man påtænker at lave online annoncering. Søgemaskineoptimering (SEO) er en afgørende del af, hvor synlig din hjemmeside er – jo mere effektive søgeordene er, jo større chance er der for at din annonce eller hjemmeside får en god placering i søgeresultaterne.

Søgeord er også en vigtig del af din overordnede strategi for din online virksomheds vækst. Hvorfor? Jo, fordi hele online verdenen er fyldt med søgeord.

"Vores online verden i dag er fyldt med vigtige søgeord
"

Lehrmann London

Søgeord skal bruges overalt på nettet. De er ikke kun til brug i dine onlineannonceringer eller når du laver SEO på din hjemmeside – de er et værdifuldt værktøj til alt, hvad du gør på nettet. Uanset om du kommunikerer med kontakter på dine sociale medieplatforme eller skriver gæsteartikler til potentielle joint venture-partnere, så hjælper dine søgeord dig med at skille sig ud og blive synlige for din målgruppe.

Kort sagt så fører dine søgeord dig til dine ideelle kunder og skal bruges:

 • I dine links tilbage til din hjemmeside
 • På din hjemmeside
 • Som alternative tekst og titler på dine billeder
 • Som del i din marketingtekst
 • Som del af din PR og marketingsmateriale
 • Som en del af dine marketingstekster

Brug de ord og sætninger, som dit ideelle publikum bruger for at søge efter dig, din virksomhed og de ydelser du tilbyder, sikre dig, at du taler deres sprog, så du nemt og hurtigt kan blive fundet.

De sociale medier er også påvirket af søgeord

Et område, der ofte overses, er de sociale medier. Men hvis du taget et godt kig på de forskellige sociale medieplatforme, du er på, kan du se, at også her bliver der brugt  søgeord.

Hver sociale medieplatform giver dig mulighed for at bruge dine søgeord på  forskellige måder:

 • Som en del af din profil
 • Opslag på sociale medier
 • I hashtags (#)
 • Når du kommunikerer med dine kunder
 • Som en del af dine færdigheder og arbejdsmæssige baggrund

Søgeord gør det nemmere at finde diskutioner på. Dette giver dig den perfekte mulighed for at skrive svar, give gode råd til  din målgruppe, når de har mest brug for det.

At være proaktiv på denne måde hjælper du ikke kun med at løse problemer, du viser også din ekspertise og sætter dig selv foran de rigtige mennesker uden at være påtrængende eller alt for salgsorienteret.

Kend dine søgeord

Kort sagt fører søgeord til dine ideelle kunder, og du skal derfor vide hvem dine kunder gerne er, for at få mest muligt ud af de muligheder, de kan tilbyde.

Lav en liste over søgeordene fra et og to ord, såvel som ”long-tail” med tre eller flere ord i dine sætninger, der bedst repræsenterer, hvad din virksomhed udfører, og hvilke produkter eller ydelser du tilbyder. Brainstorm så du kan finde forskellige måder, hvor du mest effektivt kan bruge dem på de forskellige sociale medier. Husk at bruge de ord der er vigtigst for dig i dine profiler, erfaringer og baggrund.

Søgeord er vigtige for synligheden af din hjemmeside, onlineannoncering og SEO, men de er også en vigtig del af din overordnede sociale medieplan. Hvis du gerne vil øge opmærksomheden omkring din virksomhed, så skal du huske, at i onlineverdenen er der mange andre, der bruger dine søgeord, så derfor skal du lære at få det bedste ud af dem.

Hvis du synes, det er svært at få dine søgeord præciseret, så hvorfor ikke kontakte os, det koster ikke noget at få en mindre analyse af dine søgeord samt hjemmeside. Vi vil gerne skabe gode oplevelser, der leverer resultater til din virksomhed, så du har et godt afkast af din investering. Så ring til os eller send en mail. Du finder vores kontaktoplysninger her: http://lehrmanndenmark.com/kontakt/

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section