Billeder er en vigtig del af din branding

oktober 10, 2022
oktober 10, 2022 Tine Lehrmann

Dit brand er mere end blot et logo; det er en unik kombination af farver, design, skrifttyper og de tanker og følelser, du vil have dine ideelle kunder til at opleve. Ofte kan det være svært at kommunikerer dit brand gennem et skriftligt indhold – og det er her billederne kommer ind.

Billeder er vigtige på nettet. Du skal bare besøge en af de mange sociale medier, og du vil se, at billeder bliver brugt mere og mere, fordi de skaber mere synlighed og derved når ud til et større publikum. Hvis du virkelig ønsker, at få mere kontakt med din målgruppe og kunder, så er det vigtigt for dig og dit brand, at du bruger billeder i dine opslag.

"Hvis du stadig tvivler, så er der er fem grunde til, at billeder er gode til dit brand."

Lehrmann London

# 1: Hvorfor bruge tusind ord, når et billede kan sige så meget mere?

Det er rigtigt, hvad de siger – et billede er mere værd end tusind ord. Vi kæmper tit med at finde de rigtige ord til at formidle vores tanker og budskab, der kan fremkalde den rigtige følelsesmæssige reaktion. Et billede kan opsummere det hele. Det gælder om, at du hurtigt skaber opmærksomhed, for ellers smutter din målgruppe bare videre til den næste. Ingen ønsker at læse lange tekstbaserede opdateringer, blogindlæg eller nyhedsartikler, hvis et billede kan opsummere hvad du vil sige – fantastisk!

# 2: Et billede skildrer et hav af følelser

Vi husker billeder. Du behøver kun at scrolle gennem de forskellige nyhedsfeeds for at se, hvor stor betydning billederne har. Mennesker relaterer til andre mennesker, og når du ser på et billede af en person, der viser en bestemt følelse, forbinder du dig med den samme følelse.

# 3: Dit brand kan illustreres smukt i et billede

Virksomheder bruger mange penge på at skabe det rigtige logo, fordi det skal sige alt om dit firma. Billeder kan gøre det samme. Vil du udstråle en venlig og dynamisk virksomhed? De signaler kan du sende ved at bruge farverige billeder af smilende lykkelige mennesker.

# 4: Billeder kan nemmere vise komplekse budskaber

Infographics er utroligt populære og bliver hurtigt spredt rundt ved at blive delt. Hvorfor? Fordi de er et grafisk billede, der opsummerer mange fakta og figurer, nemt og hurtigt. Et andet populært grafisk billede er humørikoner. Folk elsker dem, da de er en nem måde at opsummere, hvordan de føler, med et enkelt klik på en knap.

# 5: Billeder sætter fantasien igang

Vi bliver alle påvirket af det visuelle. Billeder sætter gang i vores fantasi og åbner vores sind for nye muligheder og drømme. Et billede kan sætte gang i mange følelser såvel som sætte gang i en række tanker. Vi kommer ind i en drømmeverden, hvor vi udforsker forskellige livsstile, forskellige verdener og forskellige muligheder, som ikke var sat igang før, vi så det pågældende billede.

Derfor er det så vigtigt at bruge billeder i din branding. Et billede kan få følelser frem, som tekst eller lyd simpelthen ikke kan. Derfor er det ikke spild af tid at sikre, at bruge tid på at finde de rigtige billeder og husk at billederne altid er med til at understøtte dit brand.

Hvad synes du om billeder som del af din branding? Er du enig i de punkter, vi nævnte ovenfor, eller mener du, at billeder er overvurderet, når det kommer til branding?

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section