BRANDING: De små nuancer betyder meget

oktober 10, 2020
oktober 10, 2020 Tine Lehrmann

branding-de-sma-nuancer-betyder-meget

Corporate identity.
Det er et begreb, der beskriver en hvordan virksomheden ser ud i form af design. Uanset om det er farverne, ikonerne eller andre elementer, er det de ting som et brand/virksomhed er kendt for blandt sine kunder. Ved du, hvad din virksomhed er kendt for – og hvis du sender den rigtige besked?

"Hvilket budskab prøver du at sende ??"

Lehrmann London

Har din virksomhed en brandidentitet?

Du tror måske, at din virksomhed er er godt med på noderne og står stærkt med en god brandidentiteten. Men hvis dine kunder glemmer dit brand eller ikke ved hvilke produkter eller services du sælger, så har du et problem.

Manglende corporate identitet kan føre til fiasko. Selv om branding kan virke som et defust koncept, så er det bedst defineret som en blanding af det perfekte navn, udtryk, design, symboler eller enhver anden visual kommunikation, der identificerer dine varer eller tjenester. Derfor er din brandidentitet en repræsentation af din virksomheds omdømme, formål, værdier og styrker.

Hvis du stadig ikke ved, om du har en stærkt mærke og en god corporate identity, så prøv at se, om du har følgende:

  • Et stærkt udtryk – som er genkendelige med dit brand, mest almindeligt er gennem dit logo, valg af farver, emballage og hvordan du ser ud på sociale medier
  • En personlighed – dit varemærkes karakter, den måde, som dit brand kommunikerer med omverdenen, stemmen til dit mærke og endda din kendiserklæring
  • Kultur – værdier og de grundlæggende principper, hvad udstråeler dit brand gennem din adfærd på (det kan være socialt, deling på sociale medier, gøre verden til et bedre sted, hjælpe miljøet, hjælpe unge mennesker osv.)
  • Signal værdi – Hvordan opfattes dit brand blandt de mest stereotype kunder og hvem er din ideelle kunder (for eksempel Coca Cola fokuserer altid på teenagere, der værdsætter sjov, venskaber og sport, selvom målgruppen er meget bredere)
  • Image – det spejl, som din målgruppe holder op for sig selv (f.eks. dem der drikker Coca Cola vil gerne ses som sociale, kommunikative og eventyrlystne baseret på brandets identitet)

Det handler ikke om dig – det handler om din historie

Som du kan se, handler branding ikke om, hvem der lavede brandet – det handler om, hvordan brandet blev skabt og hvordan ideen omkring det blev præsenteret til målgruppen. Som sådan er branding og corporate identity afgørende for din virksomheds succes. Jo tidligere du begynder at tænke på, hvordan du vil forme dit brand, jo bedre.

Et godt brand med en stærk corporate identity kan hjælpe dig med at sælge mere – og det er grundlaget for langsigtet succes indenfor enhver branche.

Så hvor god er din branding – hvis du spørger dine kunder? Hvis du vil have et godt råd fra en brand ekspert er du velkommen til at kontakte os og vi kan hjælpe dig med at forbedre dit brand!

,

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section