Hvad er content marketing, og hvorfor har min virksomhed brug for det?

juli 18, 2021
juli 18, 2021 Tine Lehrmann

For mange virksomheder er content marketing bare et andet navn for deres generelle reklame- og markedsføringsstrategi. Mange virksomhedsejere ved dog godt, at content marketing ikke kun er en måde at sælge flere produkter på eller få dine ydelser præsenteret for flere interesserede købere. Content marketing er en afgørende del af virksomhedens overordnede tilgang til en potentiel kunde – da det åbner døre for fremtidigt potentielt salg.

Content marketing er udtrykket man bruger, når man skaber og distribuerer værdifulde og relevante beskeder online, beskeder, der specifikt er rettet mod din målgruppe. Mens traditionel markedsføring og reklamer hjælper potentielle købere med at sammenligne de forskellige løsninger derude og giver dem en grund til at købe dem, er content marketing i første omgang med til at øge deres bevidsthed om et problem.

"Her kan du se hvordan en effektiv content marketingstrategi kan gøre underværker for din virksomhed."

Lehrmann London

Content marketing gør dig mere synlig

Hvis du vil blive ved med at være interessant for din ideelle målgruppe, så skal du producere indhold de har interesse i. Det betyder, at du regelmæssigt skal give dem noget indhold, der har en værdi.

Indholds marketing skaber mere opmærksomhed

Dit ideelle publikum ved måske ikke, at der er en løsning på det problem, de står over for – det er dit job at uddanne dem. Måske er de klar over løsningen, men ved ikke hvor og hvordan de finder én, der kan hjælpe med at løse det. Det er derfor op til dig  at øge opmærksomheden omkring de løsninger, du kan tilbyde.

Indholds marketing udvider din rækkevidde og indflydelse

Hvis du laver et indhold, der er både værdifuldt og let at forstå, vil det blive delt på de sociale medier – derfor er infographics, videoer, podcasts og blogindlæg så populære. Jo flere mennesker der deler dit indhold, desto mere indflydelse opnår du.

God content marketing kan øge din omsætning

Det er vigtigt at være opmærksom på, at content marketing ikke handler om at lave salg, det handler om at bygge tætte relationer, før et salg vil ske. Dine reklamer og markedsføring er, hvad driver til salg, content marketing fører til andre ting. De får målgruppen til at gøre noget aktivt, som foreksempel at følge dig på de sociale medier, sende dig en anmodning på LinkedIn og begynde at følge med i hvad du ellers giver af gode råd.

Content marketing handler om værdi

Når det er gjort rigtigt, kan indholds marketing give et godt afkast på den indledende investering af både tid og penge. Når først du har godt indhold, vil det blive ved med at tiltrække og informere din målgruppe – men det sker kun, hvis det du leverer, er værdifuldt for dem. Dette er hemmeligheden bag god content marketing. Værdi! Din ideelle målgruppe LEDER efter disse oplysninger. De VIL gerne have de svar, den hjælp samt rådgivning om det enme, som de søger en løsning på.

Hvis dit indhold er skrevet på den rigtige måde, så vil content marketing blive ved med at fungere for dig, længe efter at den er blevet udgivet, den vil også understøtte dine andre marketingindsatser, såsom SEO, sociale medier og ”brand awareness”. Så  spørgsmålet er ikke, hvorfor har min virksomhed brug for content marketing – det skal være, hvordan kan min virksomhed skabe mere af det?

Bruger du allerede content marketing i din virksomhed, og hvis ikke, hvorfor ikke? Har du spørgsmål vedr content marketing så håber vi har høre fra dig.

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section