Hvad er en effektiv SEO-strategi til din virksomhed?

marts 10, 2022 Tine Lehrmann

Virksomhedsejere har ofte hørt om SEO. For mange er de ikke sikre på, hvad en SEO-strategi er. For andre ved de hvad det er, men bliver overvældet af processen. En effektiv SEO-strategi er en vigtig proces, der er designet til at få dig foran den rigtige målgruppe for din virksomhed. Det sikrer også, at alle elementer i SEO er inkluderet.

"Disse omfatter de tekniske “bag-scenen” aspekter."

Lehrmann London

Tekniske aspekter af SEO

Når det kommer til den tekniske side, så er det følgende de fleste tænker på, når du nævner SEO.

De tekniske elementer på dit websted kan hurtigt løses, med den rigtige hjælp. For nogle vil denne hjælp betyde at du skal have din programmør/webmaster på banen. For andre vil det bestå af opatering af WordPress plugins.

Vigtige tekniske SEO overvejelser er:

  • Din hjemmeside skal indlæses hurtigt
  • Være mobilvenlig
  • Sikker hjemmeside
  • Indeksering og koderne skrevet så siderne nemt kan blive scannet af søgemaskiner

Disse er vigtige aspekter af din SEO, så det er ikke så underligt, at de fleste virksomheder bliver overvældet af SEO. Men med den rigtige hjælp løses disse hurtigt

Praktiske aspekter i din SEO-strategi

At udarbejde de praktiske aspekter af din SEO behøver ikke at være svært. Kort sagt det kan forenkles til tre ting – hvad vil du være kendt for, hvad betyder det, og hvordan kan du beskrive det i bestemte ord og sætninger?
For eksempel er du en virksomheds coach, der fokuserer på at hjælpe virksomheder. Så vil du være kendt for at  hjælpe andre virksomheder, ved bl.a at få flere kunder. Hvad betyder det? Det betyder at du hjælper dem med at løse problemer og spørgsmål de har – kunderne skal have at vide, hvad de skal betale, hvordan man styrer de deres tid osv. Ordene og sætningerne dine ideelle kunder skriver i søgemaskiner for at finde svar på disse problemer og spørgsmål, bliver de specifikke ord og sætninger, der danner grundlaget for din SEO-strategi – de er, hvad du vil have dem til at bruge, for at finde dig.

Links

Værdien af et link er vigtigt. Et handler ikke bare om at have links der peger på din hjemmeside, du skal vælge at have links på hjemmesider der har en god Google ranking.  Jo højere en ranking er fra der hvor linket kommer fra, jo bedre. Du skal også sikre, at disse hjemmesider, er relevante og værdifulde – da dette er nøglen til en vellykket linkstrategi.

Linking handler om at forbinde interessant indhold med andet relevant indhold. Det drejer sig om at lave forbindelser, der vil forbedre indholdet du kan lide – og det handler om at gøre det på en naturlig måde. Det betyder at gæst blogging med et link tilbage til dit websted. Det handler om at give folk yderligere ressourcer til at udforske og derved forbinde til andre hjemmesider, der tilbyder tilsvarende eller ekstra værdi.

Indhold

Du kan ikke linke noget af værdi, hvis du ikke har noget godt indhold at linke til. Som nævnt ovenfor skal indholdet være relevant, men det skal også være engagerende og af høj kvalitet. Hvis du er usikker på, hvad der udgør godt indhold, er det indhold, der er relevant for din målgruppe.

Så når du skal lave nyt indhold til din hjemmeside, skal du huske at tænke på SEO. Det betyder at du skal huske at inkludere de rigtige:

  • Søgeord
  • Titler
  • Meta beskrivelser
  • Beskrivende URLs
  • Indhold med de rigtige søgeord

Der er ingen grund til at overdrive med brugen af søgeord, du skal sørge for at du stadig skriver indhold som dine ideelle kunde ønsker at læse!
En blanding af betalt og organisk SEO
En effektiv SEO-strategi have en blanding af både betalte og organiske SEO-elementer.
Organiske SEO-strategier er de ting, der sker naturligt på grund af det, du allerede laver – som en interessant artikel, du har oprettet og delt og derved opfordrer til at man besøger din hjemmeside. Det er de ting, der tager tid at bygge, men giver langvarige resultater.

Betalt SEO er, når du implementerer strategier som Pay Per Click-reklame og søgemaskine markedsføring og andre strategier for at få dig hurtigere, kortvarige resultater. Uanset om du vil være på forsiden af ​​Google for et bestemt søgeord, få din annonce foran målrettede personer eller øge dine besøgende til din hjemmeside så du får hurtigere resultater.

Som du kan se, hvis du vil have din SEO-strategi til at være en effektiv, skal den være gennemtænkt og dække både kort og lang sigtede mål, og skal kombineres af en række forskellige elementer. Men hvis det er godt, så får du udbyttet af dit arbejde – både nu og i fremtiden.

For mange virksomhedsejere er SEO en sætning, der fylder dem med frustration, men som du kan se, behøver det ikke at være tilfældet. Ved at tage tid til at forstå, hvad der skal til for at lave en effektiv SEO-strategi, vil du se, at det er noget, der nemt kan implementeres – både alene og med de rigtige eksperter på dit hold!

, , ,

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section