HVAD ER SEO?

september 24, 2020
Posted in SEO
september 24, 2020 Tine Lehrmann

SEO eller Søgemaskineoptimering er processen der er med at forbedre din hjemmesides placering i de forskellige søgemaskiner på dine valgte søgeord og sætninger. Der er forskellige faktorer, der påvirker, hvor god placeringen af din hjemmeside er for dine målrettede ord / sætninger, og her er nogle forklaringer på hvordan det virker.

Søgemaskiner har alle deres egen rankingalgoritmer, som er et sæt forskellige regler, der bestemmer, hvordan man placerer hjemmesider på forskellige søgninger. Disse algoritmer frigives ikke til offentligheden, men ved at teste og analysere adfærden på de forskellige søgemaskiner giver det dig ofte en god idé om, hvad der virker. Målet er at give den der laver en søgning, de mest relevante resultater.

Til tider vil en bruger søge efter et specifikt mærke som “Toyota”, og du vil forvente, at Toyota’s hjemmeside www.toyota.dk vises øverst (og det gør det).

"Lad os hjælpe dig med at blive set"

Lehrmann London

Men hvad sker der, når nogen søger efter “bil”, så skal Google eller de andre søgemaskiner gennemgå internettet for at finde ud af, hvilken bilforhandler, der er mest relevant ud fra det indhold som er på hjemmesiden. Du tror måske, at Googles søgeresultat viser Toyota, Nissan, Volvo eller andre mærker, men det aktuelle resultat er www.bilbasen.dk, som ligger nummer et. Dette skyldes, at søgemaskinernes web crawlere søger gennem indholdet på hjemmesiden og derved afgør hvilken af alle mulige hjemmesider har meste relevant indhold om ”bil”. Uden at gå i for mange detaljer, så bruger Bilbasen højst sandsynligt ordet “bil” mere end nogen af de kendte ​​bilmærker og har et større antal links, der peger tilbage til deres hjemmeside ved hjælp af ordet “bil”.

Dette var bare en grundlæggende forklaring på, hvad SEO er – det er meget mere end det. Men det er vigtigt at fokusere på dit indhold på din hjemmeside. Bruger du de rigtige ord, bruger du dem på de rigtige steder? Første skridt er at analysere, om du har valgt de rigtige søgeord, fordi du kan spilde meget tid på at optimere din hjemmeside for et bestemt søgeord, og hvis det ikke genererer nogen trafik til din hjemmeside, så er det bare spild af din tid.

Hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige søgeord, analysere dine konkurrenters placering i forhold til din eller optimere dit indhold så skal du bare kontakte os.

Hvorfor prøver du ikke at finde dig selv på Google ….
Vi kan tale om de første resultater der dukker op

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section