Hvordan kommer du på side et i Google

april 7, 2022
Posted in SEO, Strategi
april 7, 2022 Tine Lehrmann

Når det kommer til placeringer på søgemaskiner, er Google den mest vigtige. For mange virksomhedsejere er det deres drøm at komme på forsiden af Google. Ikke alene vil det give dig en konsistent tilstrømning af nye besøgende, det vil også medvirke til at øge din profil og øge din rækkevidde.

"Så hvordan kan du komme på den forsiden af Google? Her er et overblik over, hvad du skal begynde at gøre, hvis det er dit seneste forretningsmål at komme på side 1."

Lehrmann London

Stop med at lege med de store drenge

Det er nemt at ønske sige en forside placering, men hvis du ikke gennemtænker dit valg af søgeord, så kommer det ikke til at ske. Hvorfor? De mest populære søgeord bruges allerede af de store virksomheder i din branche. Det betyder ikke, at det aldrig vil ske – men det betyder, at det tager tid og et tilgængeligt finansielt budget at opbygge denne SEO-strategi.

Lange søgeords kombinationer er bedre end korte

Mens du venter på at SEO-strategien skal opbygge en god placering for dig, hvorfor ikke begynde at fokusere på “long-tailed” søgeord (sammensætning af flere ord i en sætning) i din branche? Det er en smart strategi og vil begynde at få dig resultaterne af Google-forsiden hurtigere. En anden mulighed er at gå efter nøgleord, der har mindre konkurrence, men stadig er relevante. Igen får du resultater på forsiden hurtigere, samtidig med at du bygger på din overordnede SEO-strategi.

Giv dig selv tid til at komme på den forsiden af Google

En god SEO-strategi vil give dig både lange og kortsigtede løsninger. At komme på den forsiden af Google kommer ikke til at ske natten over, men du kan få hurtige resultater på de lange hale og / eller mindre konkurrencesøgeord. Men du skal indføre konsekvent indsats og have en smart plan på plads for at få det til at ske – og det hele tager tid.

Få din hjemmeside optimeret

Google og andre søgemaskiner vil gerne dele relevante søgeresultater med deres publikum. Hvis din hjemmeside ikke er optimeret, har intet indhold af værdi og er ikke relevant for de søgeord, du optimerer det til – det kommer ikke til at komme på den forside. Så start optimering af dit websted, før du implementerer din strategi for at komme ind på den forsiden af Google.

Det kræver en del arbejde

Når det glæder om at komme på forsiden af enhver søgemaskine, slår ingenting med at have en god strategi og sætter det hårde arbejde i gang for at få det til at ske. Der er altid ting, du kan gøre for at forbedre din SEO, ting der kun indebærer en investering i tid. Disse omfatter oprettelse og indsendelse af målrettede videoer, med regelmæssigt og ensartet indhold af værdi på din egen hjemmeside og opbygning af en stærk rygrad af autoritetslinks tilbage til dit websted. Gæste blogging er en anden god måde at øge din profil, øge dine kundeemner og bygge kvalitet SEO links tilbage til dit websted.

Endelig er det værd at huske, at det kun er halvdelen af ligningen at komme til forsiden af Google, eller en søgemaskine, for den sags skyld. En god SEO-strategi vil medbringe nye besøgende på dit websted, men du har også brug for anden halvdel af den ligning en solid strategi til at konvertere den nye trafik. Det er trods alt det samme, hvis det ikke er mere vigtigt end at komme på forsiden af Google!

Hvis du vil komme på forsiden af Google, men tanken om at udarbejde og implementere en fantastisk SEO-strategi, efterlader du dig træt lige ved tanken, hvorfor ikke overlade det til en professionel? Vi lover at have de bedste interesser for dig og din virksomhed på hjerte, og vi implementerer en SEO-strategi, der får dig til at blive synlig. Så hvorfor ikke ringe til os på 2624 3133 og få en snak for at se, hvordan vi kan hjælper dig med at komme på den første side af Google!

, , , , ,

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section