Hvorfor er det vigtigt at blogge som en del af SEO

april 16, 2021
Posted in SEO
april 16, 2021 Tine Lehrmann

Det er et faktum at blogge giver mange fordele for din virksomhed. Nogle af dem omfatter øget troværdighed, tillid til din virksomhed for at nævne nogle få. Når du blogger, kan du komme i dialog med din målgruppe og opbygge nye relationer.

En anden vigtig grund til at blogge er, at det kan sætte ordentligt skub i dine SEO resultater, og det er hvad, vi vil fokusere på i denne blog. SEO indebærer flere aktiviteter, hvor man blandt andet optimerer sit indhold på hjemmesiden for at forbedre sin placering i søgemaskinerne. Her er nogle grunde til, hvorfor det er gavnligt for SEO at skrive jævnlige blog indlæg på både din egen hjemmeside samt andre offentlige hjemmesider.

"Har du en blog på din hjemmeside? "

Lehrmann London

Sørg for at give relevante oplysninger

For Google spiller det en stor rolle at indholdet på dine blogs er relevante og indeholder dine søgeord. Det tager tid at få Googles tillid, og det gør man ved at gentage sine søgeord igen og igen, dog uden at overdrive brugen. Der er som regel mange forskellige måder at beskrive dine service og produkter, og det bruger du din blog til. Hvis du så også blogger på andre blog/hjemmesider er det bedst hvis der er links tilbage til din hjemmeside og at de kommer fra en af Google anerkendt hjemmeside med en god Google Rank. På den måde begynder Google at indse, at din hjemmeside har relevante oplysninger og som følge heraf vil du få en bedre indeksering i Google.

Du kan få nyttige backlinks ved at skrive spændende og interaktivt indhold på din blog regelmæssigt. Det gør ikke noget at du giver gratis råd og tips om det du er god til, for hvis dit indhold er nyttigt så er der også størrer chance for at andre hjemmesider vil linke til din. Det vil give dig de tiltrængte backlinks og forbedre din placering i søgemaskinerne. Hold aldrig tilbage hvis du ved noget der er værd at dele med andre i din branche, hvis du vil bruge blogging som en af de værktøjer der tiltrækker mere trafik til din hjemmeside. Tag ikke fejl af at blogging er en fremragende strategi for at skabe et bedre omdømme for din web-shop, website eller blog.

Nyttige backlinks
Du kan bruge blogging til at sprede dit budskab, enten ved at skrive gæsteindlæg, deltage i debatter på andre blogs og derfor skabe interesse for det du gerne vil ”tale” om. Du kan øge din SEO-rankingen til din hjemmeside, hvis du deltager i indlæg på kendte hjemmesider med en høj ”Page Rank”, det kan være nyhedshjemmesider, eller f.eks. LinkedIn.

Alt du behøver, er en liste over de emner og søgeord der bliver brugt i din branch og husk at de skal være en del af dine blogs. Du vil begynde at modtage flere backlinks til din hjemmeside. Backlinks vil ikke kun øge autoriteten af din hjemmeside, det vil også øge resultatet af din SEO indsats. Dine ord bliver mere værd, når en redaktør på en prestigefyldt publikation støtter dit brand eller navn. Faktisk vil dette tiltrække relevante kundeemner samt skabe mere trafik til din hjemmeside.

Glem ikke “Long-Tail” søgeords Ranking
”Long-Tail” søgeord betyder at man bruger mere end et ord, men i stedet bruger sætninger. Hvis du vil skrive en fremragende blog, skal du opdele dit indhold i tags og kategorier. Kategorien må godt være bred og den skal være relateret til branchen. Når en kategori er bred, så skal de besøgende ofte anvende ”long-tail” søgeord inden for hver kategori for at finde hvad de leder efter. Dine ”long-tail” søgeord vil danne grundlag for alle de blog artikler du skriver, og hjælpe andre med at finde dine indlæg indenfor alle de kategorier hvor du udgiver dine indlæg.

Du kan bruge en af ”Google AdWords” værktøjer til at analysere søgeord og evt. finde alternativer. Her kan du se hvor mange søgninger søgeordene har i gennemsnit om måneden og også få en ide om hvor stor konkurrence der er på søgeordene. Derved kan du vælge de søgeord der har størst sandsynlighed for at skabe trafik til din hjemmeside.

Okay, lad os sige det som det er
Without mincing words, blogging unquestionably plays a critical role in SEO campaigns irrespective of the nature of the industry. If you are not currently utilising blogging as part of your SEO strategy, you should seriously reconsider. Almost all your competitors are using blogging to outrank you on Google – don’t let them. Get involved with blogging right away to see your Google rankings skyrocket in just a few months.

Hvis du ikke allerede bruger blogging som en del af din SEO-strategi, bør du seriøst genoverveje og se at komme i gang. Næsten alle dine konkurrenter som ligger foran dig i Google skriver sikkert ugentlige blog indlæg for at få en bedre placering end dig på Google – skal de have lov til det? Det er bare om at komme i gang med at blogge, og du vil indenfor få måneder se at din placering i Google blive forbedret.

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section