Overholder du disse 5 regler når du arbejder på de sociale medier?

februar 16, 2022
februar 16, 2022 Tine Lehrmann

Når du går ind i enhver social media gruppe, vil du se, de har alle en tendens til at have et sæt regler. Det er det samme på alle de forskellige sociale medier platforme. Hver af dem har regler. Men de er ikke altid nemme at finde, og nogle gange står de der slet ikke.

Så hvad er disse uskrevne regler – og hvordan vil du vide, om du bryder dem?

"Når det kommer til gode manerer på de sociale medier, er der ingen faste regler. Men hvis du følger nedenstående fem, er du godt på vej."

Lehrmann London

Husk ikke at ignorere folk!

Ingen kan lide at stille spørgsmål og så ikke få noget svar, men det sker desværre alt for ofte på de sociale medier. De firmasider og profiler, der er mest interaktive, er dem, der har nogen, der svarer på spørgsmål og på anden vis kommunikerer med dem der. Hvis nogen har taget sig tid til at skrive noget på din side, så brug dine gode manerer og svare på disse kommentarer, spørgsmål, likes og private meddelelser.

Tal aldrig dårligt om andre

Det får dig ikke kun til at se uprofessionelt ud, det kan også skade dit eget omdømme. Uanset hvad du skriver på nettet, så er et ikke nemt at slette igen. Hvis du kommer til at skrive noget grimt om en af ​​dine konkurrenter, vil folk hurtigt dømme dig og lave antagelser om hvilken type person du er. Dog er det okay at skrive hvis nogen har fået en dårlig behandling, dårlig kundeservice osv. Men det skal være en del af en overordnet historie, der understreger noget af værdi for dine følgere. Men hvis du kun gør det for at få afløb for dine personlige følekser eller har lyst til at skælde nogen ud – så lad være!!

Lad være med at spilde folks tid

Dette dækker et væld af online ”synder”. For eksempel der er altid nogle upopulære mennesker, som ikke gør andet end at sende spam beskeder i grupper eller på din væg, der kun handler om at sælge deres produkter eller service ydelser. Eller der er dem som hele tiden føjer dig til deres gruppe uden at spørge din tilladelse. Endelig har vi den påtrængende ”ven”, der insisterer på, at du enten kan lide eller kommentere på deres opslag, ellers vil du blive fjernet fra deres liste af venner, eller bliver fjernet fra en gruppe.

Husk at give andre kredit for deres arbejde

I modsætning til hvad mange siger, så eksisterer ophavsret online! Du kan ikke bare tage et billede du finder og bruge det til eget brug. Hvis du vil dele en artikel, skal du sørge for at bruge den oprindelige kildekode. Måske har du læst en stor bog og vil snakke om det – del Amazon-linket. Hvis du ønsker at dele en status, skal du ikke bare kopiere teksten – del hele statusen, så den bevarer det oprindelige indhold og linket.

Du skal ikke bare være synlig når du vil opnå noget

Husk – det er utrolig uhøfligt kun at være synlig i en gruppe, i en persons indbakke eller endda på deres væg, hvis du kun giver dig til kende når du vil opnå noget, så er det bedre at lade være. Du opnår ikke et salg alligevel, tværtimod, folk bliver irriteret. Hvis du vil lave et salg, skal du bruge din tid op at skabe relationer til dem dem på din side eller gruppe.

Når du skal opbygge en god social media profil så handler det om at være synlig og konsistent. Ved at følge ovenstående ‘regler’ vil du være på rette spor!

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section