Sådan holder du din branding ensartet på de sociale medier

maj 15, 2021 Tine Lehrmann

At være konsekvent med dit brand er en stor del af din virksomheds overordnede succes. Et stærkt mærke er noget, der tager tid at vokse, men hvis det gøres rigtigt, hjælper det dig med at tiltrække det rigtige publikum og bidrage til at øge din virksomheds overordnede profil og synlighed. Og ingen steder er det vigtigere end på de sociale medier.

Hvis du vil øge din synlighed på de forskellige sociale medier platforme, skal du have en kraftig tilstedeværelse. Det er ikke nok at sende flere gange om dagen og udskyde tweets regelmæssigt, især hvis du ikke opbygger et ensartet brandbillede på tværs af disse indlæg. Faktisk kan det gøre mere skade end godt – hvis du ikke er synligt genkendelig og i stand til at skille sig ud fra den støj og travlhed disse sociale platforme skaber!

"Så hvordan kan du sikre dig, at dit brand vises ensartet på de sociale medier?"

Lehrmann London

# 1: Husk, at branding er mere end blot et logo

Alt for mange virksomhedsejere mener, at branding primært handler om dit logo og navn. Ja, disse er en del af din branding-profil, ligesom de farver og skrifttyper du bruger, men de er en del af branding-pakken.

Ordene du bruger er lige så vigtige i din branding. Ja, dine skrifttypestile skal være ensartet og konsekvente, men det samme gælder de ord, du bruger, når du komponerer dine statusopdateringer og designer dine grafikker. Brug formulering, der er relevant for din målgruppe, brug ord de ville bruge til at beskrive hvilke løsninger de er efter for de problemer de står overfor – og brug følelsesladet ordlyd, der resonerer med dem.

# 2: Branding skal også være visuelt tiltalende

Billeder, video og animered gif filer bidrager alt sammen til dit brand. Det visuelle materiale, du bruger, kan baseres omkring dit firmas brand farver eller det udtryk du forsøger at skildre. Et billede kan ofte fange essensen af det, vi forsøger at sige, simpelt og smukt. Når det kommer til sociale medier, hjælper visualle billeder med at fange din målgruppes opmærksomhed. Ikke alene bliver de oftere delt, end tekstbaserede indlæg, de har også en højere rækkevidde og meget mere interaktion.

Oprettelse af en overordnet branding stil indebærer brugen af farver, stilarter, ikoner og grafik samt de følelser, du vil have målgruppen til at føle, når de er i kontakt  med dit brand. Din branding-pakke er, hvordan du opretter et ‘WOW’-øjeblik for din virksomhed – visuelt, tekstmæssigt og følelsesmæssigt.

# 3: Vær opmærksom på, hvad du deler

Et andet ofte overset område er indholdet. Når du deler andres indhold, skal du sikre dig, at det understøtter din brandingstil, samt din forretningsetik og værdier. Se på det indhold, du deler som din måde at godkende det pågældende firma, produkt eller service på. Har denne “anbefaling” indflydelse for din virksomhed?

# 4: Vær aktiv på dine sociale medier

Du kunne have et godt visuelt mærke, men hvis du ikke er aktiv på sociale medier, vil folk ikke huske, hvem du er, og ofte vil det indhold, du sender, gå tabt i mængden. Hvis du vil være synligt tiltalende på sociale medier – skal du være synlig – og det betyder, at du opdaterer regelmæssigt og med en ensartet besked.

# 5: Planlæg din branding

Dit brand er din forretningspersonlighed, så sørg for at du er klar over, hvad du vil have, at personligheden skal være. Hvad vil du have en person at forbinde med din virksomhed? Hvordan vil du have dem til at føle sig om dit brand? Når de tænker på din virksomhed, hvad vil du have dem til at visualisere? Når du har et klart overblik over din virksomheds branding, kan du sikre dig, at du planlægger en kampagne, der præcist skildrer disse ting. Dit mærke er din virksomheds personlighed, så sørg for at du er klar over, hvad du vil have, at personligheden skal være. Hvad vil du have en person at forbinde med din virksomhed? Hvordan vil du have dem til at føle sig om dit brand? Når de tænker på, om din virksomhed, hvad vil du have dem til at visualisere? Når du har et klart overblik over din virksomheds branding, kan du sikre dig, at du planlægger en kampagne, der præcist skildrer disse ting.

For at sikre, at du er konsistent med dit brand , skab dig selv en simpel branding profil. Brug den til at registrere de essentielle kerneelementer i din branding – f.eks. Dit logo og skrifttypetyper og -størrelser, men også ord og billeder, der præcist viser dit brand. Du kan derefter bruge dette som et krybbeark, før du opretter noget onlineindhold for at sikre, at du forbliver ensartet og viser dit brand korrekt.

Hvis du sidder fast i, hvordan du bedst kan holde dit brand ensartet på de sociale medier, hvorfor ikke give os et kald? Ikke alene kan vi hjælpe dig med at forbedre dit brand, vi kan også sikre dig, at du opretter indhold, der altid fremhæver de rigtige budskaber – Hvis du vil høre mere så så ring på 26243133 eller klik her: https://lehrmanndenmark.com/kontakt/

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section