Sådan bliver du mere synlig på nettet ved hjælp af de sociale medier

september 5, 2021 Tine Lehrmann

Der er så mange sociale medieplatforme til vores rådighed. Med tusindvis af potentielle kontakter og kunder på dem, kan det være svært at forstå at mange virksomheder stadig ikke har forstået vigtigheden af at bruge de sociale medier til at være i kontakt med deres målgruppe. Faktisk er der mange virksomheder, der ikke ved hvordan, man bruger de sociale medier og dem som bruger det, bruger det tit ikke korrekt. Det er ikke sikkert, at alle af de sociale medie platforme er noget for din virksomhed, så det er vigtigt at vælge de rigtige.

"Så hvordan bruger du bedst de sociale medier, hvis du gerne vil være mere synlig?"

Lehrmann London

Værd på forkant og husk at være tilstede på de på sociale medier

With so many businesses not utilising social media, just being present on the different platforms will get you ahead of the competition. Select 2-3 social media platforms to get started and set yourself up a profile and business page (if relevant). Make sure you’re choosing the right platforms for your audience, by researching each platforms demographics, before narrowing down your selection.

Når der er så mange virksomheder, der ikke udnytter sociale medier, så vil allerede være et skridt foran dine konkurrenter ved bare at være lidt aktiv på de forskellige sociale medie platforme. Vælg 2-3 forskellige sociale medieplatforme for at komme i gang og lav en profil og en firmaside (hvis det er relevant). Sørg for, at du vælger de rigtige platforme, der bruges af din målgruppe, det gør du ved at undersøge hver platforms demografi.


Vælg dine personlige URLs

De fleste sociale medierplatforme giver dig mulighed for at tilpasse din side og din  profil URL. Personlige urls gør det ikke bare lettere at dele dine sociale medier links, det hjælper også med at øge synligheden af din virksomhed.


Lær hvad forskellen er på de forskellige platforme

De sociale medieplatforme er ikke ens, og indholdet du deler, har forskelligt format på de fleste af dem. Det gælder billedstørrelser og tekstlængde. Eller at man f.eks. ikke kan dele et link (Instagram).


Tal med dit ideelle målgruppe

Hvis du vil have dine opslag på de sociale medier til at give mening for din målgruppe, så skal du ”tale” til dem i en tone, der passer til deres sprog. Der er forskel på, hvordan du taler til en teenager sammenlignet med en pensionist. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at forstå din målgruppe, så du sikrer dig, at du kommunikerer korrekt.

Vær aktiv på de sociale medier

Det er ikke nok at have en profil eller side på sociale medier, du skal også være aktiv på dem! Hver platform har sin egen ideelle frekvens for indlæg, så sørg for at du er klar over, hvad de er – og hold dig til dem.


Ha’ styr på din kampagne

Du kan på forhånd have styr på det indhold, du vil dele. Tænk over hvad du vil sige og hvordan du visualiserer det bedst. Hvilke dage er det bedst at lave opslag – det kan være ved særlige begivenheder, helligdage og datoer i kalenderåret. Det er også vigtigt at have styr på hvilke opslag, hvornår du vælger et opslag skal det være tekstbaseret og hvornår du bruger links, billeder og video osv.


Spar tid og outsource
din sociale mediekampagner

Hvis det lyder som meget arbejde at forblive synlig på sociale medier, så har du fuldstændig ret, det tager tid! Det er derfor at mange virksomheder outsourcer deres sociale mediekampagner. Dette giver dig ikke bare din tid tilbage, det sikrer også, at dine kampagner håndteres godt og rammer de mål, du har sat.

En af de vigtigste måder, du kan være synlig for din målgruppe og potentielle nye kunder, er gennem de sociale medier. At være synlig på de forskellige sociale medieplatforme sikrer dig, at du udnytter enhver mulighed, der er online for, at gøre opmærksom på din virksomhed, opbygge nye relationer og give din virksomhed den bedste chance for succes.

Hvad mener du om de sociale medier? Bruger du dem eller er det noget, du aldrig rigtig har tid til? Hvis du leder efter hjælp til at opbygge en effektiv strategi for din virksomhed, hvorfor ikke ringe til os på 24263133. Det koster ikke noget at få nogle gode råd?

Billede fra matusciac/DepositPhotos.com

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section