About

Web design

Vi har næsten 20 års erfaring med at tilbyde webdesigntjenester til kunder over hele verden. Uanset om du lancerer et nyt websted eller justerer dit eksisterende websted, vil vores webdesigntjenester sikre, at din virksomhed kommunikerer effektivt med din målgruppe.

About

Innovativt webdesign involverer at forstå kundens marketingmål og oversætte disse til et design, der kombinerer intuitiv navigation, nyttigt og relevant indhold med effektive opfordringer til handling, der i sidste ende vil generere dig en øget omsætning.

Vi designer skræddersyede og stilfulde hjemmesider for at visualisere din virksomheds vision til dine kunder. Alle hjemmesider er lavet responsive, som betyder de er brugervenlige både på computer, tablets og mobil.

Processen med byggepladser, der fungerer, involverer en hårfin balance mellem design og udvikling. Mens designerens opgave er at kortlægge og forestille sig brugeroplevelsen, er udviklerne nørderne, der skriver koden. Her hos Lehrmann Denmark har vi samlet nogle af de mest teknisk dygtige udviklere i branchen.

INDIVIDUELLE LØSNINGER

Vi tilbyder individuelle løsninger, der passer til dit behov.

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section