Hvordan skaber man nye relationer online

januar 10, 2022 Tine Lehrmann

Det er ikke meget forskel på om du bygger forretningsforbindelser på nettet eller i det virkelige liv. Den første kontakt er ligesom hvis det var ansigt til ansigt med den person, du møder. Førstehånds indtrykket betyder alt, hvordan opfatter andre dig, er du fo aggressiv eller går direkte til at tale om salg, så er der store chancer for at det ikke er en forretningsforbindelse der holder.

Det er ikke nok at du bare får en ny forbindelse, du skal bruge tid på at bygge videre så du ikke bare er en på listen over kontakter. Hvis du undlader at gøre opmærksom på dig selv, så kan det være svært for den anden person ikke se værdien af ​​at forblive forbundet med dig, og mister måske lysten til at kontakte dig.

"Så hvad kan du gøre for at sikre dig at du skaber kvalitets forbindelser på nettet?"

Lehrmann London

Husk det handler ikke kun om dig

Du skal ikke kede folk til døde ved at tale for meget om dig selv. Tag dig tid til at lære den anden person at kende. Jo mere du ved om dem, desto mere kan du hjælpe dem. Læs deres profil, tjek deres hjemmeside – gør en proaktiv indsats for at lære dem at kende. Hvis du går alt for hårdt til den og kun taler om hvad din virksomhed kan gøre for dem, hvorfor de skal investere i dig osv. Bare for at opnå et salg, så vil du fremkomme som selvoptaget og de vil alt for hurigt miste insteressen!

Reglen om “to ører, en mund” gælder stadig

Lær at lytte mere end du taler. Mennesker føler sig værdsatte og respekterede, hvis de bliver lyttet til. Det er på den måde vi finder ud af, om nogen er interesseret i os, og det hjælper os med at få størrer forståelse for hinanden. Men nogle mennesker har brug for opmuntring til at tale om sig selv også. Derfor skal du huske at stille spørgsmål, for at få dialogen igang.

Gør noget der skaber værdi

De fleste mennesker der får nye relationer tænker ‘Hvad kan jeg få ud af det’. Du får ikke meget ud af en ny relation på nettet hvis du tænker på den måde! Du skal fokusere på, hvordan du kan gøre noget er skaber værdi for din nye kontakt. I sidste uges blog så vi på, hvordan du kan give dine kunder ekstra værdi (hvis du ikke har læst sidste uges ”5 forskellige måder din virksomhed kan øge omsætningen”, kan du finde det her

Hvordan kan du flytte relationer fra nettet til offline

Intet slår at mødes ansigt til ansigt. Folk laver forretninger med de mennesker de kender, og stoler på – og det kan tage tid til at mødes personligt. Hvis det ikke er muligt pga geografi, så er et en god ide at lave et videoopkald. Det hjælper din relation bedre til at få en forståelse af hvem du er.

Følg disse trin, uanset for forbindelsen kommer fra

Uanset om du leder efter at opbygge forretningsforbindelser med en eller flere, gælder ovenstående trin stadig. Hvis du har en ny forbindelse fra f.eks. LinkedIn, så skal forholdet vedligeholdes. Det kan du gøre ved at sende  dem en hurtig besked eller ved jævne mellemrum dele oplysninger der har værdi for dine kontakter.

Hvis du gerne vil skabe nye relationer inden for et gruppescenarie (f.eks via din egen Facebook-gruppe eller en generel marketinggruppe), så tag dig tid til at dele artikler, tanker, tips og råd, der vil resonere med gruppen.

Endelig, hvis du generelt søger at opbygge nye relationer på din LinkedInprofil eller Facebook-side, så stil indgribende spørgsmål og svar på kommentarer og lignende. Del indhold, der giver værdi, men del din egen erfaring – før du beder om deres reaktioner og kommentarer.

At opbygge forretningsforbindelser online behøver ikke at være svært. Hvis du tager følgende trin i betragtning, kan du sikre dig, at du altid giver indtrykket af at du er en person, der er både autentisk og virkelig interesseret i den anden person! Hvis du vil have hjælp til at blive synlig online, hvorfor ikke ringe til os på 26 24 31 33, det kunne jo være vi kan gøre dig mere ”synlig”.

, , ,

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section