Som en del af din marketingstrategi bør du have en blog på din hjemmeside

august 12, 2021
august 12, 2021 Tine Lehrmann

En blog er en vigtig del af din virksomheds content marketingstrategi. Som vi skrev om i sidste uge, så er content marketing en afgørende del af din overordnede markedsføringsstrategi. En blog giver dig mulighed for at dele din viden med andre, og derved øge trafikken til din hjemmeside. På sigt kan disse besøgende bliver til  potentielle kunder. (Hvis du ikke fik læst bloggen, så kan du se den her).

"Men hvorfor er det lige, at en blog kan hjælpe din virksomhed med at få mere succes?"

Lehrmann London

#1: Det handler ikke om, hvor mange kunder eller salg du kan få – det handler om at være synlig

Din blog er en væsentlig del af din overordnede content marketingstrategi. Den giver dig mulighed for at give reel værdi til din målgruppe. Den er starten på nye forhold til nye kontakter, så det handler om at være synlige for dem og introducere, hvad det er du ved og hvordan du kan hjælpe dem. Kort sagt, en blog handler om dem – ikke dig.

#2: A blog gør dig mere synlig på nettet

Hvis din blog er interessant for din målgruppe, vil den blive fundet i søgninger på Google; den vil blive læst og måske delt. Derved bliver din virksomhed mere synlig online og sikrer, at dine produkter, tjenester, ekspertise og overordnede business branding, bliver introduceret og vises til et bredere publikum.

#3: Fortæl hvad du er god til

Folk er ligeglad med hvem du er, de vil vide, hvad du kan gøre for dem. Hvilke problemer kan du løse? Hvordan kan du hjælpe dem, og hvad betyder hjælpen for dem? En blog giver dig chancen for at dele din ekspertise ved at fokusere på hvilke fordele, dine læsere får ud af at hyre dig eller købe dine produkter.

#4: Tal direkte til din målgruppe

En blog er et medie, hvor du kan skrive til din ideelle målgruppe, og du skal derfor skrive på en måde, så det kan forstås. Det handler ikke om at blive for teknisk, det handler om, at du kommunikerer, som du ville, hvis du talte med en ven. Din blog skal være spændende, så de får lyst til at læse mere.

#5: Giv ud af din viden

En blog skal indeholde et interessant emme, der giver en værdi for læserne. Giv fif og gode råd der kan hjælpe andre med at løse et problem, som din målgruppe har. Værdifulde råd og tips, vejledning og information, så man lærer noget af at læse bloggen.

#6: Det er de første skridt til at skabe nye relationer ‘kendskab, synes om, troværdig’

Din blog er det første skridt til at skabe nye relationer. For mange kan det være første gang, de har stødt på din virksomhed, og ved endnu ikke, hvad din virksomhed tilbyder. De ved endnu ikke, om de kan lide dig eller om de stoler på dig, og de ved helt sikkert ikke, om du ved, hvad du taler om – derfor har du muligheden via din blog at åbne andres øjne for, hvad du kan bidrage med og få dem til at indse, at du er værd at følge og lytte til og i sidste ende, nogen man kan stole på.

#7: Dine blogindlæg skulle gerne få din målgruppe til at kontakte dig

Man skal ikke prøve at sælge gennem en blog, da det kan skræmme dine læsere væk, man skal tage én ting ad gangen. Du spørger jo ikke om nogen vil gifte sig med dig på første date, når det første man gør er at bede om en date mere! Hvis din blog er skrevet godt, så vil den få dine læsere til at synes om dig og de vil få lyst til at tilbringe tid sammen med dig og lære dig bedre at kende. Din blog vil derfor opfordre dem til at finde dig på de sociale medier, kommentere på dine blogs eller tilmelde sig dit nyhedsbrev for at få nye opdateringer fra dig og dit firma.

Nu er det din tur! Har du allerede en blog, og hvis ja sørger du for at opdaterer den regelmæssigt? Måske blogger du ikke endnu, men vi håber, at med denne blog har du fået lyst til at skrive et indlæg, skrive om hvad du kan hjælpe andre med. 

LAD OS SKABE NOGET FEDT SAMMEN

Dit nye marketing bureau

Studio i Danmark

Fåborgvej 24
5762 Vester Skerninge
Denmark

info@lehrmanndenmark.com

+45 2624 3133

Studio i London

Studio 1
Fairbank Studio 2
65-69 Lots Rd,
London SW10 0RN

info@lehrmanndenmark.com

+44 207 610 0045

Lehrmann Denmark

© 2023
contact-section